Bacallaneria i salaons
Tipus: Bacallaneria i salaons
Número Productes: 133
Productes


Som especialistes en bacallà i derivats, anxoves del Cantàbric i tenim el millor llegum cuit de Mataró, sense oblidar la millor selecció de conserves, tant de peix com vegetals.

A El Cigró Salat Bacallaneria som la segona generació de bacallaners. La Teresa, la nostra mare, és qui va iniciar el negoci a Premià de Mar el 1980, i el 1995 es va traslladar a Mataró on va obrir la Bacallaneria Ca la Teresa. 25 anys més tard seguim a Mataró i a Barcelona la Joana i en Xevi, oferint-vos el millor producte i el millor servei, i fent-ho tal com la Teresa ens va ensenyar. ​La nostra estima pel bacallà ens va animar a obrir la nostra segona botiga El Cigró Salat Bacallaneria fa poc més d'un any. La nostra exigència en el producte ens fa oferir-vos només articles de primera qualitat. Som especialistes en bacallà i derivats, anxoves del Cantàbric i tenim el millor llegum cuit de Mataró, sense oblidar la millor selecció de conserves, tant de peix com vegetals.

Ens pots trobar al Mercat de la Plaça de Cuba, parada número 11. 08302 Mataró Telèfon: 632549824 E-mail: cigrosalat@gmail.com