A El Cigró Salat Bacallaneria som la segona generació de bacallaners. La Teresa, la nostra mare, és qui va iniciar el negoci a Premià de Mar el 1980, i el 1995 es va traslladar a Mataró on va obrir la Bacallaneria Ca la Teresa.

Vint-i-cinc anys més tard seguim a Mataró, la Núria, la Joana i en Xevi, oferint-vos el millor producte i el millor servei,  i fent-ho tal com la Teresa ens va ensenyar.

La nostra estima pel bacallà ens va animar a obrir la nostra segona botiga El Cigró Salat Bacallaneria fa poc més d'un any.

La nostra exigència en el producte ens fa oferir-vos només articles de primera qualitat. Som especialistes en bacallà i derivats, anxoves del Cantàbric i tenim el millor llegum cuit de Mataró, sense oblidar la millor selecció de conserves, tant de peix com vegetals. 

Oferim una compra virtual a un comerç de proximitat però mantenint els avantatges de la compra tradicional i presencial. El client compra els productes, amb la confiança que els pot demanar com ell vol. 

Tots els que fem possible aquesta web estem convençuts que la venda de productes de proximitat és el futur. Creiem que podem fer una compra conscient recolzant més el mercat tradicional, el de tota la vida.

Ho tenim al nostre abast, amb el nostre carret de la compra podem fer que el món sigui una mica millor.